Hervormde Gemeente
Ottoland

Agenda

Activiteiten en kerkdiensten.

Op zondagavond 4 september in de avonddienst zal er een terugblik zijn op de werkvakantie in Peru van de afgelopen zomer. Na de dienst is er koffie en thee en zal er o.a. een terugblikvideocompilatie te zien zijn. Heel waardevol om van de deelnemers en leiding ervaringen te horen. Welkom!

Op donderdagavond 8 september is er een open avond in de pastorie in Goudriaan voor wie interesse heeft in de belijdenisgroep, maar daar meer over wil weten. Wees welkom vanaf 20.00 uur, bij goed weer buiten, bij een vuurtje.

Het weekend waarin ons nieuwe kerkelijke seizoen officieel van start gaat staat gepland voor zaterdag 10 en zondag 11 september. Op zaterdag 10 september is de gemeentedag. En op de zondag er na de startdienst in de open lucht, op het terrein van de fa. Swijnenburg. Het thema van de dienst zal zijn Aan tafel. In de dienst is er muzikale begeleiding van Amazing Teens & Voices, een geweldig tienerkoor. Met hen zullen we de liederen zingen, en ze verzorgen ook zelf een aantal liederen. Na afloop is er tijd voor ontmoeting.

Op de dinsdag na het startweekend, 13 september, gaat de catechese weer van start, op de vertrouwde dinsdagavond. Alle jongeren krijgen nog een persoonlijke uitnodiging in een boekje met daarin ook alle data en tijdstippen.

Woensdagavond 14 september is er een Gemeenteavond. Verdere informatie volgt nog.