Hervormde Gemeente
Ottoland

Kringwerk

Jongerenkring  
Jongeren Bijbelkring 
Deze nieuwe groep is bedoel voor jongeren van 21 t/m 28 jaar en komt zondagavond bij elkaar. De eerste bijeenkomst is bij Sjaak Stuij.

Dertigers Groeigroep
De jongeren huiskring maakt een doorstart als Dertigers Groeigroep en is bedoeld voor jongeren van 21 t/m 35 jaar. Deze groep komt ook op zondagavond bij elkaar bij Pieter Swijnenburg en de coördinator van deze groep is Dirk-Jan Aantjes.

Beide groepen beginnen om 20.15 uur (inloop) en komen telkens op de tweede zondagavond van de maand bij elkaar. Wil je meer informatie? Schroom niet en neem contact op met de Sjaak, Dirk-Jan of Pieter .

Huiskringen
Tijdens het winterwerk seizoen zijn er meerder huiskringen binnen de gemeente.. Het is goed om in kleine groepjes de bijbel te lezen en met elkaar door te praten. Denkt u/jij er nog over na om aan te schuiven bij een huiskring, schroom dan niet om contact op te nemen met Arjan Rietveld.

Ouderen bijbelkring
Maandelijks, op een woensdagmorgen, van 9.30-11.00, komt de ouderenbijbelkring bijeen in De Arend. Een mooie gelegenheid om in een kleine kring samen de bijbel te lezen.

Vrouwenvereniging
Vrouwenvereniging "Helpt elkander" vergadert 1 keer per maand in De Arend. Dat is meestal de 1e woensdag van de maand, er kunnen omstandigheden zijn dat we daarvan afwijken, dit gebeurt in overleg.
Als studiemateriaal gebruiken we De Hervormde Vrouw. Voor de data van samenkomst: zie de kerkbode.
Mocht u of jij hier graag meer van willen weten, kom gerust eens een avond mee beleven. Contactpersoon is Janny Swijnenburg