Hervormde Gemeente
Ottoland

Foutparkeerders opgelet

De tijd van door de vingers zien is voorbij

Kerkgangers in Molenlanden die hun auto niet netjes parkeren, hebben nog even de tijd om wat aan hun slechte gewoonte te doen. Waar nu alleen nog bij excessen wordt opgetreden, gaat binnenkort iedere verkeersovertreder op de bon. ,,De tijd van door de vingers zien is voorbij.’’

Afgelopen zondag ontdekten de wijkagenten van Molenlanden tijdens een rondje rondom de kerken dat het parkeren beter kan en moet. De politie controleerde bij de kerken in Langerak, Nieuwpoort, Goudriaan, Ottoland, Brandwijk, Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Oud-Alblas, Streefkerk en Groot-Ammers.
Tijdens die controle is één bekeuring uitgeschreven. ,,Dit was echt een extreme overtreding’’, laat politiewoordvoerder Lillian van Duijvenbode weten. ,,Iemand had zijn of haar auto midden op het trottoir geparkeerd en blokkeerde daardoor de hele stoep.’’ In welke plaats de boete is uitgeschreven, is onduidelijk.
We kunnen niet uitleggen dat we doorde­weeks wel winkelend publiek bekeuren voor foutparke­ren en dat we dat op zondag niet doen.
(Overgenomen van ad.nl)


Ander nieuws