Hervormde Gemeente
Ottoland

Komende diensten

23-jun - 09:30 uur Viering Heilig Avondmaal
Ds. A.F. de Fijter uit Ottoland
23-jun - 18:30 uur Dankzegging Heilig Avondmaal
Ds. A.F. de Fijter uit Ottoland

Geslaagde sponsoractie voor Moldavië

Onze eerste actie zit erop; 12 uur lang fietsen of paalzitten tijdens de wielerronde in Ottoland afgelopen zaterdag! Het was soms best even doorzetten, want na een paar uur komt de vermoeidheid en spierpijn...

Maar de vele leuke en enthousiaste reacties langs de weg, de vele aanmoedigingen, de hulp van ouders en anderen én de fantastische opbrengst van € 3350,00 maakten dat allemaal weer snel goed! Wat een mooi begin van onze acties voor Moldavië. Bedankt!

En we gaan natuurlijk door met acties om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Op vrijdagavond 3 november en zaterdagavond 4 november verkopen we huis-aan-huis in zowel Ottoland als Goudriaan de bekende Heukelumse Krakelingen! Zijn er gemeenteleden, die ons willen helpen door de krakelingen van tevoren te verkopen op hun werk of in hun familie- of vriendenkring buiten Ottoland en Goudriaan? In de kerk liggen vanaf a.s. zondag voorverkooplijsten, die u hiervoor kunt gebruiken. Of u stuurt een mail naar werkvakantieGO@gmail.com; dan sturen wij u een voorverkooplijst toe. U vult hierop de bestellingen in en levert de lijst mét het bedrag in bij Bram Kortleve (B 136) of Machiel Aanen (A 39). Of u mailt uw bestelling en maakt de betaling over. Op zaterdag 4 november wordt het aantal bestelde zakjes krakelingen bij u gebracht en u zorgt er vervolgens weer voor dat de zakjes bij de juiste mensen komen. De zakjes krakelingen kosten € 3,50 per stuk, twee zakjes kosten € 6,00. Alvast bedankt voor uw hulp!

Op maandagavond 20 november zal er in Ottoland en Goudriaan weer kleding ingezameld worden in samenwerking met de organisatie Bag2School. De opbrengst hiervan is ook voor onze werkvakantie. Ongeveer een week van tevoren zullen we voor deze actie huis-aan-huis een speciale vuilniszak in de brievenbus doen. U kunt ook een andere vuilniszak - géén doos - hiervoor gebruiken. Wilt u alvast uw niet-kapotte kleding (maar ook lakens, dekens, gordijnen, knuffels, schoenen - per paar, handtassen en riemen/ceintuurs) voor ons bewaren?

Wilt u een gift overmaken om de werkvakantie te steunen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het bankrekeningnummer is NL59 RABO 03225 49 892 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Ottoland Diaconaal project Moldavië.

Bedankt dat u/jij onze werkvakantie op zoveel manieren steunt!

Erwin Verburg, Anouck van der Ham, Jelte Vink, Marleen Groeneveld, Bram Kortleve, Chaline Stuij, Wilant Blokland, Anieka Tukker, Machiel Aanen, Nicole van Tol, Maurice Korevaar, Yaïrah Both, Marco van Dieren, Arrien Aanen, Sanne Korevaar, Evert Jan Bos, Bram Aantjes, ds. Arie de Fijter en Maaike van Wijk


Ander nieuws