Hervormde Gemeente
Ottoland

Komende diensten

23-jun - 09:30 uur Viering Heilig Avondmaal
Ds. A.F. de Fijter uit Ottoland
23-jun - 18:30 uur Dankzegging Heilig Avondmaal
Ds. A.F. de Fijter uit Ottoland

Peru dag zaterdag 3 februari 2018

Heeft u de Peru dag al in uw agenda genoteerd?

Op zaterdag 3 februari tussen 15.00 uur en 19.30 uur bent u van harte welkom in De Bogerd. Kom met een lege maag, want er is koffie, thee, limonade, cake en taart. Vanaf 17.30 uur zijn er ook verschillende Hollandse en Peruaanse gerechten te eten. 

Ook voor boeketten, bloemstukken, handlettering kaarten, leuke sjaals, kussens, kistjes, vogeltaarten en andere mooie cadeaus kunt u bij ons terecht. En bak nog niets voor de zondag, want zelfs appeltaartjes zijn bij ons te koop. 

De kinderen kunnen zich goed vermaken, boven zijn verschillende spelletjes te doen en als je van timmeren of knutselen houdt, dan moet je er zeker bij zijn. Iedereen die prijzen heeft aangeleverd, enorm bedankt. Doe 3 februari mee met het rad van avontuur en misschien wint u wel die mooie fietsmand van firma IJzerman of het boodschappenpakket van Jumbo. 
Ria Bosch is er ook met spulletjes uit Peru en zij kan u vertellen over hun bijzondere werkzaamheden daar.
In de hal hangt op het prikbord een lijst met wie zich opgegeven heeft om te helpen bij een kraam, iets te bakken of te koken. Daarop staat ook wat onze verwachting is m.b.t. wat u gaat bakken of koken. Klopt dit niet of wilt u hierin iets wijzigen? Mail dan naar Jantine Buijserd, buij0086@gmail.com.

AFLEVEREN GEBAK: graag tussen 11.00 uur en 11.30 uur
AFLEVEREN GERECHTEN BUFFET: graag tussen 17.00 uur en 17.30 uur

We zouden het fijn vinden als u zich opgeeft als u mee komt eten, dan kunnen we een inschatting maken voor de boodschappen. Opgeven is niet verplicht. Verdere informatie, zie de flyer.
We hopen u te ontmoeten op de Peru dag. 


Ander nieuws