Hervormde Gemeente
Ottoland

Komende diensten

23-jun - 09:30 uur Viering Heilig Avondmaal
Ds. A.F. de Fijter uit Ottoland
23-jun - 18:30 uur Dankzegging Heilig Avondmaal
Ds. A.F. de Fijter uit Ottoland

Update | Werkvakantie Moldavië

We zijn al ruim een half jaar op weg om de werkvakantie naar Moldavië werkelijkheid te laten worden!

En ondertussen is er wel het één en ander veranderd in de groepssamenstelling. Ds. Arie de Fijter heeft vanwege het mooie nieuws dat hij en Femke een baby verwachten moeten besluiten dat hij niet mee zal gaan naar Moldavië. En daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe reisleider en hebben er niet één maar zelfs twee gevonden: jeugdouderling Pieter Swijnenburg en zijn vriendin Maaike Konijn. Helaas heeft een jongere, Maurice, ook besloten niet mee te zullen gaan naar Moldavië. Bedankt voor jullie hulp en inzet bij de diverse acties, Arie en Maurice!

De groep bestaat nu dus weer uit 19 deelnemers. Dit betekent ook dat we nog steeds een bedrag van € 25.000,= nodig hebben. Maar mede dankzij een hele mooie gift van de Kringloopwinkel t.w.v. € 3000,=, de actie bij Montapacking en de oliebollenactie hebben we al € 23.000,= bij elkaar! Een enorm bedrag waar we natuurlijk heel blij mee zijn! Maar we zijn er nog niet en hebben nog twee acties op het programma staan; de rommelmarkt van Goudriaan op zaterdag 7 april en actiedag in Ottoland op zaterdag 23 juni.

Vlak voor de rommelmarkt, op zaterdag 24 maart, zal de tweede en laatste ophaalronde zijn waarin we nog heel veel spullen hopen op te halen voor deze rommelmarkt. Spaart u met ons mee door uw spullen te bewaren tot die datum? Alvast bedankt! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maaike van Wijk (werkvakantieGO@gmail.com) of 06-44538456.


Ander nieuws