Hervormde Gemeente
Ottoland

Komende diensten

05-apr - 09:30 uur 7e Lijdenszondag
Ds. G. v.d. Bos uit Ede
05-apr - 18:30 uur 7e Lijdenszondag
Ds. J. van Dijk uit Zeist

Viering in verbondenheid - zondag 22 maart 2020

Afgelopen zondag hadden we de eerste online-viering.

Online viering
Het was heel wat om niet in de kerk bij elkaar te kunnen komen. Maar toch wel fijn om nu op deze manier verbonden te zijn. Ik hoorde veel positieve reacties. Het lijkt erop dat we zeker met een paar honderd mensen online ‘verbonden’ waren. Komende zondag is er weer een online-viering op hetzelfde tijdstip, deze keer vanuit de kerk in Ottoland. Volgende week in principe vanuit de kerk in Goudriaan. Een aantal gemeenteleden zal weer een bijdrage aan de viering leveren. Sommige onderdelen worden thuis opgenomen.
U kunt de viering volgen via het Youtubekanaal van de Hervormde Gemeente Goudriaan: live.kerkgoudriaan.nl. Als u op dat moment niet kunt kijken, kunt u later terugkijken.

Collecten
We willen zoveel mogelijk proberen de collecte volgens rooster door te laten gaan, zodat de organisaties op het collecterooster geen financiële steun mislopen. De diaconiecollecte is deze week voor de HGJB. Zie de video.

U kunt:
- een bedrag overmaken per bank (zie gegevens hieronder)
- collectebonnen in een envelop deponeren in de brievenbus van De Arend (A 158) of in de brievenbus bij Wessel Mak. Op de collectebonnen kunt u d.m.v. de letter D (diaconie) of K (Kerkrentmeesters) aangeven voor welke collecte de bonnen bestemd zijn.

  • Diaconie Hervormde Gemeente Ottoland NL31RABO0342711652 o.v.v. HGJB - 22-03-2020
  • Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Ottoland NL92RABO0342716956 o.v.v. 22-03-2020

Digitaal kindermoment
Afgelopen zondag zagen jullie in het filmpje met Suzanne vanuit onze kerk in Ottoland dat we ook in deze toch wel vreemde tijd gewoon op weg zijn naar Pasen. Het hart is op de berg geplakt en we hebben weer woorden van de Here Jezus gehoord. Wel bijzonder, dat we jullie niet in de kerk konden zien. Maar daarom extra leuk om te weten dat jullie thuis, naar het filmpje hebben gekeken.
Wat ontzettend leuk dat er zoveel kleurplaten zijn gemaakt en doorgestuurd.
Jullie zien er een aantal op de foto zodat iedereen kan zien dat jullie heel goed je best hebben gedaan! Dank jullie wel!

Aanstaande zondag is er weer een filmpje voor jullie. Dit keer door Marijke. Welk plaatje zal er nu weer bij komen op de berg? Er zijn ook weer een aantal leuke werkbladen, die bij deze week horen. Ze zijn toegevoegd bij deze nieuwsbrief. Als je ouders ze voor je uitprinten kun je thuis weer aan de slag.
Je kunt in een wolkje plakken of tekenen hoe je denkt dat Gods nieuwe wereld er uit gaat zien. De iets oudere kinderen kunnen een puzzel maken van de woorden van het Onze Vader of een morse code ontcijferen om te ontdekken wat Jezus in de tuin van Getsemané heeft gebeden. We wensen jullie weer een bijzondere zondag toe op weg naar Pasen!
En natuurlijk mogen de creatieve werkjes weer doorgestuurd worden naar Cora.

Klik hier voor het materiaal voor de kinderen van 4-8 jaar
Klik hier voor het materiaal voor de kinderen van 8-12 jaar


Ander nieuws